Tretmani rashladnih voda

Rashladni sustav, a posebno otvoreni rashladni sustav, podložan je stvaranju depozita (mineralnog ili mikrobiološkog) i koroziji, što značajno umanjuje efikasnost samog sustava.

Naš tretman rashladne vode u potpunosti će eliminirati problem taloženja i korozije te tako održavati efikasnost rashladnog sustava u projektiranim parametrima.

Linija proizvoda iz našeg proizvodnog programa uključuje inhibitor korozije, antiskalant, biocid, antipjenić, biodisperzant, sredstva za kemijsko čišćenje i ostale vrhunske proizvode.

Tretman rashladnih voda

Iz naše palete proizvoda izdvajamo:

CW 1100

Sredstvo za tretman zatvorenog rashladnog sustava, sadrži inhibitore korozije za čelik i obojane metale. Koristi se kad je nadopuna omekšana voda. Pogodno za sustave s glikolom.

CW 1500

Sredstvo za tretman kemijski tretman, za zatvoreni rashladni sustav, sadrži sredstvo za stabilizaciju tvrdoće – antiskalant, inhibitor korozije za čelika i obojanih metala. Koristi se kad je nadopuna tvrda voda.

CW 2100

Univerzalni neoksidirajući biocid, ne pjeni i djeluje na širokom pH području.

CW 2200

Univerzalni neoksidirajući biocid, quat.

CW 2500

Oksidirajući biocid na bazi peroksioctene kiseline.

CW 4000

Sredstvo za tretman otvorenih rashladnih sustava, sadrži sredstvo za stabilizaciju tvrdoće – antiskalant, inhibitor korozije za čelik i obojane metale. Koristi se kad je nadopuna djelomično omekšana ili tvrda voda.

CW 4500

Sredstvo za kemijski tretman za otvoreni rashladni sustav, sadrži sredstvo za stabilizaciju tvrdoće – antiskalant, inhibitor korozije za čelik i obojane metale. Koristi se kad je nadopuna djelomično omekšana voda.

CW 5000

Sredstvo za tretman otvorenih rashladnih sustava, sadrži inhibitore korozije za čelik i obojane metale i disperzant. Koristi se kad je nadopuna demineralizirana voda.

CW 5100

Sredstvo za kemijski tretman, za otvoreni rashladni sustav, sadrži inhibitore korozije za čelik i obojane metale i disperzant. Koristi se kad je nadopuna omekšana voda.

CW 6000

Sredstvo za tretman rashladnih sustava diesel motora. Sadrži inhibitore korozije za čelik i obojane metale. Koristi se kad je nadopuna omekšana voda.

CW 8000

Sredstvo za čišćenje toplovodnih/vrelovodnih kotlova, te zatvorenih rashladnih sustava u radu. Uklanja produkte korozije, manje naslage kamenca, odumrlu biomasu i ostali mulj.

Prednosti našeg tretmana:

  • poboljšana sigurnost rada postrojenja

  • maksimalna efikasnost postrojenja-smanjeni troškovi

  • širok raspon proizvoda koji može pokriti sve Vaše potrebe

  • proračun odsoljavanja s obzirom na pripremu vode i tretman
Kontaktirajte nas

Trenutno nismo online, ali možete nam poslati email i javit ćemo Vam se prvom prilikom.

Promjeni kod. captcha txt

Start typing and press Enter to search